Borászati rendezvények

Borászati rendezvények regisztrálása

Borászati kiegészítő vállalkozások

Apróhirdetés



Legfrissebb ügyfelünk

Matyisák-vízkeleti-pincészet
› borvidék: Tokaj-Hegyalja
› cím: Tarcal, Könyves Kálmán út 36-37-38
› e-mail: matyisakvizkeleti@gmail.com

Belépés

  • név:
  • jelszó:

Rendezvények keresése

Adja meg a keresési feltételeket!
Kulcsszó:
Kategória:
Töröl  
Keresés eredménye
#1  BorkÓstolÓ Vinitaly 2012     Veróna - Olaszország
kapcsolattartó:Kottra Éva / mobil: 00-39-340.66.613.66
telefon: / fax:
e-mail: eva.kottrova@yahoo.it / weboldal: http://www.
dátum: 2012.03.26    2012.03.28 / ár: díjmentes
program: Speciális borkóstoló - VINITALY 2012 A vilàg egyik legnagyaobb nemzetközi borvásárán, a 2012-es verónai Vinitalyn, Kottra Éva az Olaszországban elismert bor és gasztronómiai hivatásos szakértő szeretettel várja a magyar szakmabeli érdeklődőket. Bor és gasztro szakírók, kis és nagykereskedők, valamint viszonteledók, rádió és televízió csatornák bátran támaszkodhatanak az olasz eno-gasztro kultúra szakemberére, aki külön borkóstolókra és a Marche tartomány egyedi gasztronómiai élvezeteire hívja meg a magyar szakma képviselőit. Március 26 és 28-ika között, Éva magyar nyelven és díjmentesen vezeti vendégeit a standok rengetegében az előre egyeztetett borkóstolókon. Időpont egyeztetésére írjon az eva.istant@yahoo.it , eva.kottrova@yahoo.it e-mail címekre, vagy hívja a 00 39-340-66.613.66 –os telefonszámot.
#2  Borhìrek Itàliàbòl: Vinitaly Szàmokban     Itàlia
kapcsolattartó:Eva Kottrova / mobil:
telefon: / fax:
e-mail: / weboldal: http://www.
dátum: 2012.03.25    2012.03.28 / ár: ingyenes
program: Borhírek Itáliágból: VINITALY SZÁMOKBAN A 46° alkalommal megrendezett verónai Vinitalyn idén is több mint 140.000 látogató vett részt. Nemzetközi buyerek és nagykereskedők, szakírók és újságírók, sommeleirek és chefek, vagy az enoturistáknak nevezett borkedvelők négy nap alatt járhatták be a 95.000 négyzetméteren elterülő 12 hatamas pavilont, melyekben 24 országból érkező, 4.321 kiállító várta az öt kontinenes, több mint 120 országából ellátogatott borkedvelőit. A látogatók nagy része az európai kontinensről származott, míg a második helyen az USA szerepelt. A qualifikált ázsiai, valamint az afrikai látogatók száma is egyre nagyobb százalékokat érnek el. Európát nézve, a németek még mindig üthetetlenek; utánuk az angolok, majd a belgák, az osztrákok és a dánok szerepelnek. A magyar látogatók majd két százalékos, növekedő arányban járultak az idei számvetéshez. Sajtótájékoztatók, konferenciák, workshopok, degusztációk, egyedi vertikális kóstolók, különféle borversenyek, extraszűz olivaolaj és tradicionális gasztronómiai termékek bemutatója és kiállítása, pezsgő, töményital, sőt még sörstandoknál megszervezett kóstolási és vásárlási lehetőségek is akadtak. A rosé borok is nagy sikerre tettek szert, s Éva a nemzetközi borvásárokkal kapcsolatban azt is fontos megjegyzésnek tarja, hogy a Vinitalyn minden egyes kiállítóra 33 reális, a jövőben is fenntartható kontaktus létesítésére esik sor, a 11-15 ellenében más neves konkurens vásárokhoz képest. Idén először a ViViT címmel megrendezett natúr termékbemutatón, ahol a szigorúan certifikált bioművelésből származó borok és biodinamikus módszerek alapján nevelt tőkékről származó szőlők bora a „vino bilogico” volt a főszereplő; 128 kiállító vett részt. Az angol, francia, olasz, osztrák, svájci és szlovén gyártók a Palaexpo első emeletén kóstoltatták biotermékeiket a nemzetközi egészséges táplálkozást előnybe részesítő vásárlók előtt. A „Tasting ex...press” kóstolósorozaton belül idén végre Magyarország is bemutatkozott a csodálatos furmint szőlőjének végtelen potencialitásával. Az olaszok, de általában minden külföldi borkedvelő szótárában, a furmint szőlő a tokaji aszús borokkal rokonos. A tokaji puttonyos borok híre oly nagyon elterjedt és felkapott a magyar határon túl, hogy egyenlőre kevesen vesznek tudomást a mennyei ízvilággal felszerelt „Hegyalljai” száraz fajtákról, de a jól irányított nemzetközi marketing és a külföldön megrendezett kóstolók végtelen sorozata biztosan hamar a világ legjobb borai közé emeli az érdemes magyar autokton fajtát száraz formájában is, melyet a Vinitaly alkalmával Romsics László mutatott be a Palaexpo Orchidea szalonjában Németh Ágnes, a Vince magazin főszerkesztőjének szervezésében. Kottra Éva, a magyar-olasz kapcsolatok ápolója és fejleszője a Le Marche tartományon belül Alberto Mazzoni és Giancarlo Garofoli által vezetett Istituto Marchigiano di Tutela Vini hatalmas standjában fogadta a magyar, szlovák és cseh borkereskedőket, újságírókat, sommeliereket és winelovers csopotrokat, de még kíváncsiskodó bortermelőket is. A 7-es pavilon közepén felállított emeletes stand reszervált magaslatán Éva 260 fajta bor közül válogatott, hogy vendégeit elkápráztassa, s ebédidőben híres pecorino sajtokat, Ciauscolo, Salame di Fabriano és Prosiutto di Carpegna fevágottakat, a torkos Olive all’Ascolana töltött, majd rántott óriási olivabogyókat is kóstoltatott a szlovákiai magyar sommelier. A Marche Live teraszán több mint 1.400 üveget nyitottak az expert sommeleirek a körülbelül 8.000 szakmabeli látogatónak. Éva, avagy Eva Kottrova, ahogy Olaszországban ismeretes, már most meghívja a magyar borkedvelőket május kilenc és tizenegyedike között Marche taromány Sirolo-Portonovo nevű csodaszép partjira, ahol az IMT által 13-ik alkalommal megrendezett ”Vini da Pesce”, azaz halborverseny, idén először nemzetközi borokkal is várja Dionüszosz kedvenc italának szerelmeseit.
#3  Borhìrek Itàliàbòl: Vinitaly Szàmokban     Itàlia
kapcsolattartó:Eva Kottrova / mobil:
telefon: / fax:
e-mail: / weboldal: http://www.
dátum: 2012.03.25    2012.03.28 / ár: ingyenes
program: Borhírek Itáliágból: VINITALY SZÁMOKBAN A 46° alkalommal megrendezett verónai Vinitalyn idén is több mint 140.000 látogató vett részt. Nemzetközi buyerek és nagykereskedők, szakírók és újságírók, sommeleirek és chefek, vagy az enoturistáknak nevezett borkedvelők négy nap alatt járhatták be a 95.000 négyzetméteren elterülő 12 hatamas pavilont, melyekben 24 országból érkező, 4.321 kiállító várta az öt kontinenes, több mint 120 országából ellátogatott borkedvelőit. A látogatók nagy része az európai kontinensről származott, míg a második helyen az USA szerepelt. A qualifikált ázsiai, valamint az afrikai látogatók száma is egyre nagyobb százalékokat érnek el. Európát nézve, a németek még mindig üthetetlenek; utánuk az angolok, majd a belgák, az osztrákok és a dánok szerepelnek. A magyar látogatók majd két százalékos, növekedő arányban járultak az idei számvetéshez. Sajtótájékoztatók, konferenciák, workshopok, degusztációk, egyedi vertikális kóstolók, különféle borversenyek, extraszűz olivaolaj és tradicionális gasztronómiai termékek bemutatója és kiállítása, pezsgő, töményital, sőt még sörstandoknál megszervezett kóstolási és vásárlási lehetőségek is akadtak. A rosé borok is nagy sikerre tettek szert, s Éva a nemzetközi borvásárokkal kapcsolatban azt is fontos megjegyzésnek tarja, hogy a Vinitalyn minden egyes kiállítóra 33 reális, a jövőben is fenntartható kontaktus létesítésére esik sor, a 11-15 ellenében más neves konkurens vásárokhoz képest. Idén először a ViViT címmel megrendezett natúr termékbemutatón, ahol a szigorúan certifikált bioművelésből származó borok és biodinamikus módszerek alapján nevelt tőkékről származó szőlők bora a „vino bilogico” volt a főszereplő; 128 kiállító vett részt. Az angol, francia, olasz, osztrák, svájci és szlovén gyártók a Palaexpo első emeletén kóstoltatták biotermékeiket a nemzetközi egészséges táplálkozást előnybe részesítő vásárlók előtt. A „Tasting ex...press” kóstolósorozaton belül idén végre Magyarország is bemutatkozott a csodálatos furmint szőlőjének végtelen potencialitásával. Az olaszok, de általában minden külföldi borkedvelő szótárában, a furmint szőlő a tokaji aszús borokkal rokonos. A tokaji puttonyos borok híre oly nagyon elterjedt és felkapott a magyar határon túl, hogy egyenlőre kevesen vesznek tudomást a mennyei ízvilággal felszerelt „Hegyalljai” száraz fajtákról, de a jól irányított nemzetközi marketing és a külföldön megrendezett kóstolók végtelen sorozata biztosan hamar a világ legjobb borai közé emeli az érdemes magyar autokton fajtát száraz formájában is, melyet a Vinitaly alkalmával Romsics László mutatott be a Palaexpo Orchidea szalonjában Németh Ágnes, a Vince magazin főszerkesztőjének szervezésében. Kottra Éva, a magyar-olasz kapcsolatok ápolója és fejleszője a Le Marche tartományon belül Alberto Mazzoni és Giancarlo Garofoli által vezetett Istituto Marchigiano di Tutela Vini hatalmas standjában fogadta a magyar, szlovák és cseh borkereskedőket, újságírókat, sommeliereket és winelovers csopotrokat, de még kíváncsiskodó bortermelőket is. A 7-es pavilon közepén felállított emeletes stand reszervált magaslatán Éva 260 fajta bor közül válogatott, hogy vendégeit elkápráztassa, s ebédidőben híres pecorino sajtokat, Ciauscolo, Salame di Fabriano és Prosiutto di Carpegna fevágottakat, a torkos Olive all’Ascolana töltött, majd rántott óriási olivabogyókat is kóstoltatott a szlovákiai magyar sommelier. A Marche Live teraszán több mint 1.400 üveget nyitottak az expert sommeleirek a körülbelül 8.000 szakmabeli látogatónak. Éva, avagy Eva Kottrova, ahogy Olaszországban ismeretes, már most meghívja a magyar borkedvelőket május kilenc és tizenegyedike között Marche taromány Sirolo-Portonovo nevű csodaszép partjira, ahol az IMT által 13-ik alkalommal megrendezett ”Vini da Pesce”, azaz halborverseny, idén először nemzetközi borokkal is várja Dionüszosz kedvenc italának szerelmeseit.
#4  Borhìrek Itàliàbòl: Vinitaly Szàmokban     Itàlia
kapcsolattartó:Eva Kottrova / mobil:
telefon: / fax:
e-mail: / weboldal: http://www.
dátum: 2012.03.25    2012.03.28 / ár: ingyenes
program: Borhírek Itáliágból: VINITALY SZÁMOKBAN A 46° alkalommal megrendezett verónai Vinitalyn idén is több mint 140.000 látogató vett részt. Nemzetközi buyerek és nagykereskedők, szakírók és újságírók, sommeleirek és chefek, vagy az enoturistáknak nevezett borkedvelők négy nap alatt járhatták be a 95.000 négyzetméteren elterülő 12 hatamas pavilont, melyekben 24 országból érkező, 4.321 kiállító várta az öt kontinenes, több mint 120 országából ellátogatott borkedvelőit. A látogatók nagy része az európai kontinensről származott, míg a második helyen az USA szerepelt. A qualifikált ázsiai, valamint az afrikai látogatók száma is egyre nagyobb százalékokat érnek el. Európát nézve, a németek még mindig üthetetlenek; utánuk az angolok, majd a belgák, az osztrákok és a dánok szerepelnek. A magyar látogatók majd két százalékos, növekedő arányban járultak az idei számvetéshez. Sajtótájékoztatók, konferenciák, workshopok, degusztációk, egyedi vertikális kóstolók, különféle borversenyek, extraszűz olivaolaj és tradicionális gasztronómiai termékek bemutatója és kiállítása, pezsgő, töményital, sőt még sörstandoknál megszervezett kóstolási és vásárlási lehetőségek is akadtak. A rosé borok is nagy sikerre tettek szert, s Éva a nemzetközi borvásárokkal kapcsolatban azt is fontos megjegyzésnek tarja, hogy a Vinitalyn minden egyes kiállítóra 33 reális, a jövőben is fenntartható kontaktus létesítésére esik sor, a 11-15 ellenében más neves konkurens vásárokhoz képest. Idén először a ViViT címmel megrendezett natúr termékbemutatón, ahol a szigorúan certifikált bioművelésből származó borok és biodinamikus módszerek alapján nevelt tőkékről származó szőlők bora a „vino bilogico” volt a főszereplő; 128 kiállító vett részt. Az angol, francia, olasz, osztrák, svájci és szlovén gyártók a Palaexpo első emeletén kóstoltatták biotermékeiket a nemzetközi egészséges táplálkozást előnybe részesítő vásárlók előtt. A „Tasting ex...press” kóstolósorozaton belül idén végre Magyarország is bemutatkozott a csodálatos furmint szőlőjének végtelen potencialitásával. Az olaszok, de általában minden külföldi borkedvelő szótárában, a furmint szőlő a tokaji aszús borokkal rokonos. A tokaji puttonyos borok híre oly nagyon elterjedt és felkapott a magyar határon túl, hogy egyenlőre kevesen vesznek tudomást a mennyei ízvilággal felszerelt „Hegyalljai” száraz fajtákról, de a jól irányított nemzetközi marketing és a külföldön megrendezett kóstolók végtelen sorozata biztosan hamar a világ legjobb borai közé emeli az érdemes magyar autokton fajtát száraz formájában is, melyet a Vinitaly alkalmával Romsics László mutatott be a Palaexpo Orchidea szalonjában Németh Ágnes, a Vince magazin főszerkesztőjének szervezésében. Kottra Éva, a magyar-olasz kapcsolatok ápolója és fejleszője a Le Marche tartományon belül Alberto Mazzoni és Giancarlo Garofoli által vezetett Istituto Marchigiano di Tutela Vini hatalmas standjában fogadta a magyar, szlovák és cseh borkereskedőket, újságírókat, sommeliereket és winelovers csopotrokat, de még kíváncsiskodó bortermelőket is. A 7-es pavilon közepén felállított emeletes stand reszervált magaslatán Éva 260 fajta bor közül válogatott, hogy vendégeit elkápráztassa, s ebédidőben híres pecorino sajtokat, Ciauscolo, Salame di Fabriano és Prosiutto di Carpegna fevágottakat, a torkos Olive all’Ascolana töltött, majd rántott óriási olivabogyókat is kóstoltatott a szlovákiai magyar sommelier. A Marche Live teraszán több mint 1.400 üveget nyitottak az expert sommeleirek a körülbelül 8.000 szakmabeli látogatónak. Éva, avagy Eva Kottrova, ahogy Olaszországban ismeretes, már most meghívja a magyar borkedvelőket május kilenc és tizenegyedike között Marche taromány Sirolo-Portonovo nevű csodaszép partjira, ahol az IMT által 13-ik alkalommal megrendezett ”Vini da Pesce”, azaz halborverseny, idén először nemzetközi borokkal is várja Dionüszosz kedvenc italának szerelmeseit.
#5  Borhìrek Itàliàbòl: Vinitaly Szàmokban     Itàlia
kapcsolattartó:Eva Kottrova / mobil:
telefon: / fax:
e-mail: / weboldal: http://www.
dátum: 2012.03.25    2012.03.28 / ár: ingyenes
program: Borhírek Itáliágból: VINITALY SZÁMOKBAN A 46° alkalommal megrendezett verónai Vinitalyn idén is több mint 140.000 látogató vett részt. Nemzetközi buyerek és nagykereskedők, szakírók és újságírók, sommeleirek és chefek, vagy az enoturistáknak nevezett borkedvelők négy nap alatt járhatták be a 95.000 négyzetméteren elterülő 12 hatamas pavilont, melyekben 24 országból érkező, 4.321 kiállító várta az öt kontinenes, több mint 120 országából ellátogatott borkedvelőit. A látogatók nagy része az európai kontinensről származott, míg a második helyen az USA szerepelt. A qualifikált ázsiai, valamint az afrikai látogatók száma is egyre nagyobb százalékokat érnek el. Európát nézve, a németek még mindig üthetetlenek; utánuk az angolok, majd a belgák, az osztrákok és a dánok szerepelnek. A magyar látogatók majd két százalékos, növekedő arányban járultak az idei számvetéshez. Sajtótájékoztatók, konferenciák, workshopok, degusztációk, egyedi vertikális kóstolók, különféle borversenyek, extraszűz olivaolaj és tradicionális gasztronómiai termékek bemutatója és kiállítása, pezsgő, töményital, sőt még sörstandoknál megszervezett kóstolási és vásárlási lehetőségek is akadtak. A rosé borok is nagy sikerre tettek szert, s Éva a nemzetközi borvásárokkal kapcsolatban azt is fontos megjegyzésnek tarja, hogy a Vinitalyn minden egyes kiállítóra 33 reális, a jövőben is fenntartható kontaktus létesítésére esik sor, a 11-15 ellenében más neves konkurens vásárokhoz képest. Idén először a ViViT címmel megrendezett natúr termékbemutatón, ahol a szigorúan certifikált bioművelésből származó borok és biodinamikus módszerek alapján nevelt tőkékről származó szőlők bora a „vino bilogico” volt a főszereplő; 128 kiállító vett részt. Az angol, francia, olasz, osztrák, svájci és szlovén gyártók a Palaexpo első emeletén kóstoltatták biotermékeiket a nemzetközi egészséges táplálkozást előnybe részesítő vásárlók előtt. A „Tasting ex...press” kóstolósorozaton belül idén végre Magyarország is bemutatkozott a csodálatos furmint szőlőjének végtelen potencialitásával. Az olaszok, de általában minden külföldi borkedvelő szótárában, a furmint szőlő a tokaji aszús borokkal rokonos. A tokaji puttonyos borok híre oly nagyon elterjedt és felkapott a magyar határon túl, hogy egyenlőre kevesen vesznek tudomást a mennyei ízvilággal felszerelt „Hegyalljai” száraz fajtákról, de a jól irányított nemzetközi marketing és a külföldön megrendezett kóstolók végtelen sorozata biztosan hamar a világ legjobb borai közé emeli az érdemes magyar autokton fajtát száraz formájában is, melyet a Vinitaly alkalmával Romsics László mutatott be a Palaexpo Orchidea szalonjában Németh Ágnes, a Vince magazin főszerkesztőjének szervezésében. Kottra Éva, a magyar-olasz kapcsolatok ápolója és fejleszője a Le Marche tartományon belül Alberto Mazzoni és Giancarlo Garofoli által vezetett Istituto Marchigiano di Tutela Vini hatalmas standjában fogadta a magyar, szlovák és cseh borkereskedőket, újságírókat, sommeliereket és winelovers csopotrokat, de még kíváncsiskodó bortermelőket is. A 7-es pavilon közepén felállított emeletes stand reszervált magaslatán Éva 260 fajta bor közül válogatott, hogy vendégeit elkápráztassa, s ebédidőben híres pecorino sajtokat, Ciauscolo, Salame di Fabriano és Prosiutto di Carpegna fevágottakat, a torkos Olive all’Ascolana töltött, majd rántott óriási olivabogyókat is kóstoltatott a szlovákiai magyar sommelier. A Marche Live teraszán több mint 1.400 üveget nyitottak az expert sommeleirek a körülbelül 8.000 szakmabeli látogatónak. Éva, avagy Eva Kottrova, ahogy Olaszországban ismeretes, már most meghívja a magyar borkedvelőket május kilenc és tizenegyedike között Marche taromány Sirolo-Portonovo nevű csodaszép partjira, ahol az IMT által 13-ik alkalommal megrendezett ”Vini da Pesce”, azaz halborverseny, idén először nemzetközi borokkal is várja Dionüszosz kedvenc italának szerelmeseit.
Oldalak: 1 | 2 | 3